Followers :)

Tudung , Selendang , Shawl ?


Sekarang ney , macam macam fashion ada kann .

Even , orang yang bertudung pun boleh berfashion jgkk .

As a muslimah , memang tak salah nak berfashion ney ,

asalkan bersederhana dan jauh daripada fitnah ,

Chewahhh .


Hana Tajima




Kenal kah anda ? ehh tipu laa kalau korang tak kenal dye whoaa .

Lagi lagi gurls yang addict sangat dengan fashion dye of coz korang knal kann .


Nak belajar cara pkai shawl style Hana Tajima ?

Mehh tgk video ini :




Kalau nak beli shawl or selendang yang murah murah && chantek ,

korang boleh beli kat Times Square . yang boOth kechik kechik tuhh .

Shawl or even pashmina yang harga RM 10 punn dah boleh dapat .


6 comments:

Dayana AZ said...

ooo nice ;) haha

~alynn'z~ said...

dah lme aku cri cre hana tajima..tengs yaw iena.=)

ouh iena said...

dayana ~ try laa klw suka

ouh iena said...

alynn ~ oky welcome :))

eyjalukman said...

sab , tlg belikan aq pashmina .
haha
mersing gile mahal doe . haha

ouh iena said...

@eyjalukman
boleh jer klw kau nakk . nnty text jer aq k . nnty aq poskan kat kauuu