Followers :)

I N S P I R E ♥ M E


Salam Readers :)

You inspire me a lot
As usual bila iena bangun pagi , iena akan switch on my lappy .
By then iena akan terus blogwalking ke blog orang lain .
Yes , i love blogwalking
Bila kte blogwalking , macam2 benda yang akan kte pelajari ryte .
News , Story , Quotes and many more .

Kalau kita perlukan guide in our life , about love . iena suka sangat baca kat blog SINI
Cara dia motivate orang sangat bagus .
Kagum sangat dengan handwriting dia .
Inspire me a lot !

Iena pun suka jugak baca kat blog SINI
Dia seorang doctor . Semua story yang dia tulis sangat best .
She have such a perfect life !

Blog SINI pun iena slalu blogwalking .
Suka dengan kisah dia . Baru 9teen dah kahwin taw .
Ryte now dia baru nak continue first degree .

And last one , bila mood tengah down tuh , iena suka pergi blog SINI
Dia seorang wanita yang sangat tabah
Suka baca setiap entry dia . Banyak moral value yang kte boleh dapat .


Hari ney , iena layan Movie Korea Playfull Kiss :)
Not bad , ending movie tuh best sangat .


Kim Hyun Joong yang berlakon taw .
Dia seorang doctor !
Kalau korang nak download , pergi jer kat MySoju
Kalau korang nak baca macam ala2 novel ,
boleh pergi blog SINI
Dia tulis sebijik2 macam dalam movie dari episode yang first until episode last .
Hebat kan !

Dats all for today .
Have a nice day friends :)



8 comments:

Fikri said...

Uih.. mcm2 blog. ikut kategori lak 2. hehe.

ouh iena said...

HAHA . taw tape . usha2 laa blog dorng nohh .

adinda awin said...

hi..time kasih blogwalking blog sy...
i da follow u
follow me k...tq

ouh iena said...

oky dear :)

adinda awin said...

owh malangnye...
kamu di tag:

http://adindawin.blogspot.com/2011/10/tagged.html

CaYe Cik iLa said...

nice job....

ouh iena said...

@adinda awin
soklan cepumas byk ney . OMG . hehe :D

ouh iena said...

@CaYe Cik iLa
thanks dear :)