Followers :)

Macam mana Campus Life ?



Dulu Hostel Life , next Campus Life


Ouh abang . ouh kakak , tolong iena boleh .
Orientation week kat U , ada macam hari buli junior sedunia ta ?
Sempat ta nak blogging or update update blog ?
Kah Kah Kah

Siyes iena agak takut plus risau gilaa nak jejak kan kaki ker U ney .
Dah laa iena dapat sambung belajar kat
Universiti Pertahanan Nasional Malaysia
Course Asasi Sains dan Teknologi

tuh laaa iena , gatai lagi pergi interview UPNM tuhh
sekali ambik kau , tengok kat UPU dapat kat situ .
HAHA

Hari tuh pergi interview seminggu pun da macam nak mampuihhh
ney plak ta taw laa jadi apa plak kan .
HAHA

Btw , gudluck kat kawan kawan yang nak sambung belajar jugak tuhh .

dats all for today .
FullSTOP


18 comments:

Dayana AZ said...

sume ni angkara gatai2 isi an sab.
aku pun gatai isi petronas finance.
dah dpt. pdhl nk actuarial sc.
dushdush. nseb la ad nombor2 gak. ntahla.. doa je la utk yg tbaik.

ouh iena said...

tuh laaa pasal . gatai tgn punye psal . ambik kauuuu . UPNM aq dapat . HAHA .

eyjalukman said...

aq pun tkot juge nk kena buli2 ni sab . haha

ouh iena said...

mnggu orientasi = mnggu buli junior ? HAHA

Shamsuddin Amin said...

x pernah rase la campus lfe ni...
kat kolej ok je... hehe

ouh iena said...

kolej gn U laen ekk ?
huhu

shafmechy said...

klu u lain takda buli teruk..just diorg suruh bangun awal..pastu aktivit apa suma abis lewat2..klu upnm tu..tak tau nak kata la...kebiasaan mmg x sempat blogging masa mggu orientasi...

ouh iena said...

huk3 , memang mampuih laaa dpt upnm kan . seminggu iena ta update blog pasney . haaaaa

zeeLa-AtiE said...

akak rase kat situ agak stret la kot kat situ..
name pon pertahanan takan nak lembik..ye tak?hehe
btw gudlux n t8 care ;)

Asha Shalina said...

goodluck owhhh..dkt je ngn UPM tu..hehe

NURUL NAJWA said...

whoa!! UPNM?? cayalah.. btw,gud luck.. nak cter psal campus life ni pon xtw.. kite sama2 lah,smbg study.. yeahh!! :D

nureenina said...

campus life ade seronoknya dalam tidak seronok nya :)

ouh iena said...

@NURUL NAJWA
gydluck utk kamu jugakk :)

ouh iena said...

@nureenina
HAHA . yeker ? cam cuak jer dgr . kah3

CikSyazwaniAziz said...

campus life best... tp ada jugak yg xbestnya,, paling xbest, musim exam... nnti kita akn jumpa mcm2 ragam manusia... pilih kwn betul2 sbb kwn tu lah yg akn mencorak diri kita tym kat campus nnti... :) goodluck dr kakak yg dah nk masuk 4th year... **bangga2 sbb dah nk masuk 4th year** haha...

Nur said...

uni life is the best..no rules...kat sini la..kalo kat malaysia dok dlm campus..tatau la kan..ape pon, good luck

♥ChentaHatiBeta♥ said...

campus life???UPNM????owh...akk kt UUM amik palapes...akk nyer jurulatih palapes ade brtukar kt UPNM....nme nyer Agnes Anisah...erm...payah or x life kt U ni depends pd kte...all da best yea...(",)

Rafidah Farhana said...

UPNM?? toughh tuu!
Fuhyooo..