Followers :)

Shopping dengan sape lagi best ?


Semua orang suka shopping kan . lagi lagi bila poket tengah full .
Wahhh , memang satu kedai kita borong . HAHA

Shopping dengan siapa lagi best ?
Oky . kalau iena laa kan , iena suka shopping dengan ibu iena .
Selalu memang keluar berdua jer . ta kira laa nak beli baju raya or what so ever
Keluar dengan ibu senang , ta banyak complain
Bila kita tanye

" ibu , baju ney cantik tak ? "

Nanti mesti ibu jawab dengan penuh keikhlasan dari hatinya .
Wahhhhh terbaek laaa ibu :))
i love you !

Tapi klw keluar dengan ayah :

" ayah , baju ney cantik tak ? "

ayah akan jawab :

" oky laa tuh , cepat cepat nak balik dah ney "

HAHA
ayah selalu nak cepat balik jer kan .
sedangkan baru jer sampai kat shopping mall berapa minit jer .
cuba kalau kita ajak pergi tengok bola kat stadium kerr
wahhhh , mesti ta maw balik cepat cepat .
HAHA lawak laaa kan .

Tapi kalau keluar dengan Boyfriend :

" hey , lawa tak baju i ney ? "

Dia akan jawab :

" ntah laaaa "
" lawa kott "
" cantik "
" wahhh oky laa tuh "

HAHA
sangat laaa tak membantu sebenarnyeee
T_______T

So , nanti kalau nak keluar shopping ajak laaa ibu anda or member2 gurl korang oky :))

24 comments:

kjaharun said...

kalau kite, kite suke shoping sorang2.. xde yg kacau.. haha

ouh iena said...

ouhh . taw tape . btol gak tuhhh . HAHA

eyjalukman said...

aq pn confuse aq suka shopping ngn sapa . hahah

kucarkacir said...

shopping ngan mak la best..
dia boleh bagi komen yg terbaik punya lah !
hahaha

ouh iena said...

@eyjalukmanHAHA kuar sorang2 jer wehhh

ouh iena said...

@kucarkacir
HAHA taw tape :)

amna said...

ehe.. sweet la :)
lepas ni klau nk kluar dgn hubby kne bwa ibu skli ..

miss khairun nazihah said...

bole tak ckp,kte tak reti nk soping? jd nak bwk sape pon lg la taktau, haha. soping ngn parents la bes, jimat duit muehehehe :P

ouh iena said...

@amna
HAHA mmg sweet punn , sambil tuh bleyh kenal2 jgkk :)

ouh iena said...

@miss khairun nazihah
tuh da smestinye laa Keon , HAHA .

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

shopping!? x kuasa nak.. huh!! haha

ouh iena said...

HAHA . lelaki biase laa :P

Farhana Jafri said...

tp shopping ngn mom xbest gax kdg cs diorang cpat pnat.. so, klau nk shopping lme2 btter kluar ngn mmber pmpuan.. hik3

jemput singgah ANASAURUS :)

ouh iena said...

yeahhh terbaek ! :))

Scya Lollita said...

sjoopig sgn mber plg terbaekk kot haha .
tp ngan mak lg best , jimat duit :p

Aida Omar said...

haha..betul2 kuar ngn emak,kakak,adik perempuan sgt best..sbb memahami. hik3

ouh iena said...

@Aida Omar
taw tape . ta byk complain kan ^^

Nurul Fifi Amalina said...

haha. em tp i prefer kuar dgn member atau bf kot. sbb bf pon kdg2 mmbntu jugak. =)

ouh iena said...

@Scya Lollita dengan mak jimat kan . hee ,

ouh iena said...

@Nurul Fifi Amalina
bf kdng2 jer membantu . slalunye tak ouhh . HAHA

Ekqa McQueen said...

iena, samalah mcm ayah akak. dah kata diorang tu adik beradik kan. kalau kua ng bf akak pula lain cita, sama2 shopping mengalahkan pompuan dy tu., sakit kaki berjalan,hehe

Asha Shalina said...

shopping dgn mak xkua duit..hehe..ngn kwn2 pun ok gk..tp kne kua duit sendiri.. :)

ouh iena said...

@Ekqa McQueen
HAHA da nme adik beradik kan kak . bse laa tuh . HAHA

ouh iena said...

@Asha Shalina
Taw tape asha . mmg pokai laa kan . hehe